indeling King

Vergunningen

Als Architect/bouwmanager heb ik veel ervaring met verschillende soorten vergunningen. Heeft u een pand en wilt u het splitsen of samenvoegen dan kan de regelgeving complex zijn. KING, met jaren ervaring, heeft voor verschillende vergunningen gezorgd en heeft goede relaties opgebouwd met makelaars, notariskantoren, overheidsinstellingen, en natuurlijk particulieren.

De KING levert niet alleen tekeningen maar coördineert het proces met het stadsdeel. KING is geen bouwkundige die zomaar iets doet, als Architect/bouwtechnoloog krijgt u alles onder één dak. KING is een professioneel bureau en zorgt dat zonder tijdverlies en onnodige kosten uw vergunning een succes wordt.

KING heeft een goede relatie met welstand en de gemeente en zorgt in goed overleg dat uw aanvraag een succes wordt. Als Architect/bouwtechnoloog verzorg ik de vergunning en regel:

  • Tekeningen van de bestaande en nieuwe situatie, plattegronden, doorsneden en gevels.
  • Aanvraagformulier omgevingsvergunning.
  • Alle communicatie met de gemeente, welstand en andere betrokken partijen.

Vergeet niet dat de gemeente 8 weken nodig heeft om antwoord te geven, dus houdt daar in uw planning rekening mee. Voor het veranderen van een bestaande woning heeft u geen vergunning nodig. Wanneer uw huis een monument is, zijn er andere eisen van toepassing.